Hozzávalók:
40-50 dkg máj (lehetőleg csirkemáj)
1 csésze liszt
1 csésze kukoricaliszt
1-2 gerezd fokhagyma
2 tojás
Elkészítés:
A májat vágja kisebb darabokra, majd helyezze a fokhagymával együtt konyhai robotgépbe, és turmixolja össze. Adja hozzá a tojást és a lisztet, valamint a kukoricalisztet. Olajozzon vagy vajazzon ki egy sütőformát - esetleg használhat sütőpapírt -, és öntse bele a masszát. 180 C-fokon süsse 10 percig, majd fordítsa meg. További 10 perc sütés után vegye ki, helyezze sütőrácsra és várjon, amíg kihűl.
A kutya ízlésének és méretének megfelelő darabokra szeletelés után az eledel pár napig hűtőszekrényben tárolható.
"Nemzetközi Kutya Magazin, XV. évfolyam, 9. szám – 2010. szeptember,
rovatvezető: Leon"
Hozzászólások