Hozzávalók:
1 nagy vagy két kisebb pohár natúr joghurt
1 kis konzervdoboznyi tonhal (lehetőleg saját levében)
2 teáskanál fokhagyma-granulátum
jégkocka készítő
Elkészítés:
Villával szétnyomjuk a tonhalat vagy már eleve aprítottat veszünk. A pépet levével együtt belekeverjük a joghurtba, majd hozzáadjuk a fokhagyma-granulátumot is. Az egészet jól összedolgozzuk, és jégkockakészítőbe tesszük. Kreatív gazdák számára ajánlható bármilyen jópofa jégkockaforma vagy – nagyobb méretű ebek számára használható – kisebb műanyag edényke. a hűtőszekrény fagyasztójába helyezzük egy éjszakára.
Egyenként kivéve adjuk a kutyáknak, vigyázva arra, hogy, nehogy a forró nyári napokon torokgyulladást kapjon a túl sok jeges nasitól. Egészségesebb és kutyák számára ínyencebb falat bármilyen fagylaltnál!
Jó tudni: a menü készítése a házban élő vagy a környékbeli macskákat is odavonzza, így a konkurenciára is számítani kell.
"Nemzetközi Kutya Magazin, XV. évfolyam, 6. szám- 2010. június,
rovatvezető: Leon"
Hozzászólások